¿Qué es MunicipApp?

MunicipApp ALC és una aplicació creada per la Diputació d’Alacant i que permet obtenir informació útil i actualitzada sobre els diferents municipis de la província d’Alacant integrats dins del Pla Modernitza 7.0.

Aquesta App ofereix dades com la llista de carrers completa de cada localitat, punts d’interès, notícies, esdeveniments, farmàcies de guàrdia… A més conté un servei pioner a Espanya: una eina de participació ciutadana per la qual l’usuari pot avisar de possibles incidències perquè l’organisme corresponent les atenga.

MunicipApp disposa de versió per a les dues principals plataformes mòbils: Android i IOS

Si es disposa de web en WordPress, MunicipApp es nodreix automàticament de totes les notícies i esdeveniments que s’insereixen en la web. Així i tot, es proveeixen altres mecanismes per a alimentar la app en el cas que no es dispose de web en WordPress

Esdeveniments

Calendari amb tots els esdeveniments del seu municipi importats des de la web.

 

Notícies

 

Mantinga’s informat amb totes les notícies que concerneixen al seu municipi.Estàs notícies són importades dese la web.

Farmàcies de guàrdia

Informació útil sobre els horaris i ubicació de les farmàcies de guàrdia del seu municipi. Amb la possibilitat de cercar altres municipis de la província d’Alacant

 

Llista de carrers

Tot el plànol del seu municipi al seu abast

Participació ciutadana

A través d’aquesta opció, vostè pot enviar qualsevol incidència detectada en el seu municipi perquè siga atesa com més prompte millor i revisar el seguiment de la incidència.

Turisme

Tota la informació sobre gastronomia, allotjaments, festes, patrimoni cultural, on menjar i turisme actiu.

Informació

Informació d’interès i xarxes socials del seu Ajuntament